nu 10°
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
geheel bewolkt
22:00
zwaar bewolkt
01:00
zwaar bewolkt
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

benb aan het twentekanaal delden

Terug

'Aan het Twentekanaal'

Bed-en-Breakfast

Aan de rand van Delden, met uitzicht op het Twentekanaal, is de Bed en Breakfast ‘Aan het Twentekanaal’ gevestigd. De ‘vijf sterren fietsroute’, die leidt langs de mooiste plekjes van de Hof van Twente, komt langs de B&B aan het Dalkruid 24. De beide beschikbare kamers hebben prachtig uitzicht op het Twentekanaal. Dit kanaal wordt dagelijks gebruikt voor zowel beroeps- als pleziervaart.

Met het zetten van de handtekeningen is op donderdag 31 januari is de bouw van het nieuwe Intergraal Kindcentrum Magenta in Delden officieel van start gegaan. Dit was voor de gemeente Hof van Twente ook het momen...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder