nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

camping mooi delden

Terug

Camping Mooi Delden

Camping Mooi Delden is gelegen op aan de oostkant van Delden op sportpark De Mors. De camping kleinschalig en parkachtig van opzet en plekken zijn ruim. Een aantal velden heeft verder gecentreerde speeltoestellen. De sanitaire voorzieningen zijn goed bereikbaar vanaf iedere plek. Hier zijn comfortabele ruimtes, een baby- en peuterruimte, een familiedouche en een aanbouw voor minder validen. Op het terrein is ook een trekkershut geplaatst die gehuurd kan worden. Naast de camping ligt zwembad De Mors waar in de zomermaanden verkoeling gezocht kan worden.

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder