nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

den soeten inval

Terug

Den Soeten inval

Bed-en-Breakfast

Den Soeten Inval in een Bed&Breakfast in Delden gevestigd aan de Marktstraat 16. Het gehele pand, dat op de lijst met gemeentelijke monumenten staat, en bijbehorende authentieke schuur is in 2015 geheel in stijl gerenoveerd. De B&B heeft twee complete twee persoonskamers (Meijlingkamer en de Marktkamer) met elk een eigen luxe badkamer met douche en toilet.

De B&B wordt gerund door Peter en Marcel Hasperhoven. Peter is voltijds actief in de B&B, Marcel assisteert in de vrije weekenden en regelt in de avonduren de administratie. Peter is van oorsprong Duits en woont sinds 1997 in Nederland. Hij heeft voordat hij ondernemer was ruim 16 jaar gewerkt als verkoopmedewerker bij Bloemengroothandel Fleuregio. Marcel werkt voor ING in Enschede.

Lees meer op de website

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder