nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

hotel de zwaan

Terug

Hotel de Zwaan

de Huiskamer van Delden

Hotel en Brasserie De Zwaan is gevestigd aan de Langestraat in het centrum van Delden. Het hotel heeft een rijke historie en ontving al in 1804 haar eerste gasten. Het hoofdgebouw werd eind jaren vijftig van de vorige eeuw flink uitgebreid. Een stuk van de siertuin en een serre moesten hiervoor opgeofferd worden. Sinds 2011 is de horecagelegenheid in het bezit van Martijn en Katja ten Broeke die het overnamen van Frits Hulshof.

Ga naar de website

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder