nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

overnachten

>

hotel restaurant witte paard

Terug

Het Witte Paard

Hotel en Restaurant

Hotel en Restaurant Het Witte Paard is gevestigd in Delden aan de Hengelosestraat. Het historische pand, dat vroeger de naam ‘In den Drost van Twente’ droeg, 
wordt gekenmerkt door een echt Twents karakter. Gemoedelijk, gastvrij, sfeervol en toegankelijk voor iedereen. Een plek waar inwoners en bezoekers van Delden kunnen genieten van 'ouderwetse' service en modern gemak. 


"Schuif lekker aan, op het zonnige terras of binnen in het behaaglijke restaurant. Of het nu gaat om een tussendoortje of een intiem meergangendiner, het is lastig een keuze te maken uit alle gerechten op de uitgebreide menukaart."

Koffiekamer

"Neem tijdens een wandeling lekker even plaats in onze koffiekamer. Geniet hier van een lekker kopje koffie met een huisgemaakt gebakje. Deze ruimte is ook zeer geschikt en geliefd voor een aperitief of om na het diner even lekker te genieten van een glaasje whisky of cognac. Of gewoon met een gezelschap tot 14 personen voor een private diner."

De stal

"In de historische herberg is ook 'de Stal' ingericht als eetkamer, uitermate geschikt voor private dining of om te vergaderen. Deze ruimte is in zijn geheel te reserveren voor kleine of grotere gezelschappen tot ca. 50 personen. Ook kunt u in deze ruimte dineren aan 1 tafel met een gezelschap tot 36 personen."

Ga naar de website

Update: De vrouw die de reddende engel was voor Sara Chmoun voorafgaand aan haar bruiloft op 11 mei, is gevonden. Gertrude Maatman kreeg op maandagmiddag 10 juni al bezoek van het bruidspaar."Na een bijzondere zo...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder