nu 23°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

13 deldenaren trotseren hindernissen strongmanrun 2015

Terug

Update: Deldenaren trotseren hindernissen StrongmanRun 2015

Het Nederlands CP-team speelde dit weekend op sportpark De Mors in Delden twee oefeninterlands tegen Ierland. Het eerste duel op zaterdag werd met 2-0 gewonnen. Op zondag ging de ploeg van bondscoach Marcel Geestman met 1-3 onderuit. Op de website Ons Oranje laat Geestman weten twee verschillende wedstrijden te hebben gezien. "Er was een groot verschil tussen de twee duels. Zaterdag was er geen vuiltje aan de lucht. Zondag was het van onze kant niet goed.”

Het CP-team is in voorbereiding op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De ploeg oefende begin maart al tegen Groot Brittannië en wereldkampioen Rusland en nu was Ierland aan de beurt. Eind april speelt de selectie nog het pre-Paralympisch toernooi in Spanje, gevolgd door een drielandentoernooi met Oekraïne en de Verenigde Staten.

Op zaterdag speelde Amicitia de volksliederen van de beide landen. Er werd afgetrapt met het Amhrán na bhFiann waarna het Wilhelmus klonk op sportpark De Mors. In de rust werden er ook enkele marsen ten gehore gebracht.

advertenties

07 sep 2015

“Veel respect voor deze prestaties!”

ruud 07-09-2015 @ 13:17 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.