nu 20°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
08:00
20°
lichte regen
11:00
16°
zwaar bewolkt
14:00
16°
half bewolkt
17:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

18e editie boerenkooltoernooi bij rood zwart

Terug

18e editie Boerenkooltoernooi bij Rood Zwart

Zondag 14 januari 2018 wordt voor de 18e keer het onderlinge ‘Boerenkooltoernooi’ gehouden bij voetbalvereniging Rood Zwart. Zowel spelende als niet spelende leden worden uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse evenement op sportpark Scheetheuvel. Na afloop wordt er rond 13.00 uur zoals gewoonlijk weer boerenkool met worst en spareribs gegeten.

Een team bestaat uit vier spelers en wordt opgemaakt uit de verschillende seniorenelftallen (heren en dames) en A- en B-junioren. Ook dames en meisjes MO17 en MO19 van SVO Twickel kunnen deelnemen. In een poule, bestaande uit vier teams, speelt iedereen 3 wedstrijden van 20 minuten. De organisatie wijst er met nadruk op dat ook de niet voetballende leden, zoals leden van de Club van 100, sponsoren en rustende leden, van harte welkom zijn. “Men dient alleen zelf te zorgen voor kleding en gepast schoeisel. Het gaat tenslotte om een gezellige dag voor iedereen die bij Rood Zwart betrokken is.”

De aanvang op sportpark Scheetheuvel is 10.30 uur. Iedere deelnemer dient zich om 10.00 uur in het clubgebouw te melden. Van elke boerenkooleter of –eetster wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd als bijdrage in de kosten, te voldoen bij opgave. Voetballende en niet voetballende leden kunnen opgeven via: boerenkool@visschedijk.nu. Degenen die niet meevoetballen, maar wel boerenkool wensen te eten, kunnen zich eveneens opgeven via dit e-mailadres.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.