nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
15°
onbewolkt
14:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dames svo twickel met driepunter de winterstop in

Terug

Dames SVO Twickel met driepunter de winterstop in

Voor de dames van SVO Twickel stond vorige week het laatste duel van het jaar op het programma. De uitwedstrijd tegen SV Enter, die al een aantal keer was uitgesteld, leverde uiteindelijk een zwaarbevochten 3-4 zege op. Hierdoor sluiten de Deldense dames het jaar met drie punten en een goed gevoel af.

SVO begon sterk aan de wedstrijd. In de eerste 20 minuten werd en verzorgd positiespel gespeeld en wisten de dames elkaar goed te vinden. Een tactische omstelling bij SV Enter maakte daar echter een einde aan en langzaam verloren de bezoekers de grip. Ook het geringe aantal duel dat de Deldense dames tot op heden speelde brak ze in deze fase op.

Toch was de ploeg in het blauw-zwart dat als eerste op voorsprong kwam door een doelpunt van Marlon Schumacher. Helaas werd de voorsprong ook weer snel uit handen gegeven. Het bleek een voorbode voor de rest van het duel. De Deldenaren kwamen nog twee keer op voorsprong, maar telkens wist de thuisploeg weer gelijk te maken.

De drie punten kwamen er vlak voor tij echter toch. Het was wederom Marlon Schumacher die het net wist te vinden met een geweldig afstandsschot. Dit keer had Enter geen antwoord en dus gingen de drie punten mee naar Delden. Eindstand: 3-4.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.