nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dames svo twickel moeten genoegen nemen met punt tegen hekkensluiter

Terug

Dames SVO Twickel moeten genoegen nemen met punt tegen hekkensluiter

Afgelopen zondag speelden de vrouwen van SVO Twickel de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar tegen hekkensluiter ATC'65 VR2.

De dames van SVO Twickel begonnen sterk aan de wedstrijd. De goede start werd beloond met een mooi doelpunt van Kristel Wassink. SVO Twickel kreeg daarna nog meerdere kansen om de voorsprong uit te breiden, maar meer treffers vielen niet. Daarna zakte het spel van de ploeg uit Delden wat in. De dames van ATC'65 kregen meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde na de rust in de gelijkmaker: 1-1. ATC'65 wist dit vast te houden en kon nogmaals tot scoren komen: 1-2. SVO Twickel kreeg nog wel kansen en wist in de slotminuten alsnog op gelijke hoogte te komen dankzij Marlon Schumacher. Eindstand 2-2.

SVO Twickel wint laatste wedstrijd in de Tukker Cup

SVO Twickel speelde vorige week teven de laatste wedstrijd in de Tukker Cup. Dit was de derde wedstrijd uit de eerste poule ronde. Bij de vorige 2 wedstrijden bleken de tegenstanders te sterk, tegen deze Vijfde Klasser was winst een reële optie en daar gingen de Deldense vrouwen dan ook voor.

SVO begon enthousiast aan de wedstrijd maar miste in de eerste 20 minuten nog het wedstrijdritme en de scherpte. Niet vreemd aangezien dit weer de eerste keer was dat het voetbaltenue uit de kast werd getrokken na de winterstop. De dames herpakten zich en na enkele gemiste kansen was het Marlon Schumacher die de eerste goal wist te maken. Niet lang daarna wist ze vanuit een goed genomen corner wederom de bal in het net van de keepster van Achilles te krijgen. Door een goed uitgevoerde aanval van Achilles en het ontbreken van scherpte bij de verdediging van SVO, wisten de tegenstanders toch voor de rust nog te scoren.

Na de rust werd er nog een prima wedstrijd gespeeld tussen beide ploegen. Helaas voor SVO zonder vaste keepster Anne Horstman die een lelijke schaafwond op haar knie opliep in de eerste helft. Zij werd vervangen door verdedigster Julia Rikkert. Yvonne Kwast, die een erg goede wedstrijd speelde, wist nog te scoren voor SVO. Ook Milou Wienk wist nog een mooie aanval in te zetten over de linkerflank en na het uitspelen van enkele verdedigsters de bal in het net van de tegenstanders te krijgen. De aanvalsters van Achilles werden ook nog een keer beloond voor hun inzet en wisten de bal in het doel van SVO te krijgen. Eindstand 4-2 na een erg sportieve wedstrijd tussen beide Twentse clubs.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.