nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dames svo twickel verslaan bwo en lonneker

Terug

Dames SVO Twickel verslaan BWO en Lonneker

De dames van het eerste team van SVO Twickel hebben een goede week achter de rug. In een midweeks duel werd BWO met de nodige moeite aan de kant gezet. Op zondag was Lonneker het slachtoffer van de dadendrang van de Deldense dames.

SVO Twickel VR1 - BWO VR1

Dinsdag7 mei stond voor de ploeg uit Delden de wedstrijd tegen BWO op het programma. Hoewel er voor beide ploegen niks meer op het spel stond, was SVO Twickel erop gebrand om te winnen. Een top-3 notering behoort immers nog altijd tot de mogelijkheden. De ploeg begon goed aan de wedstrijd met vooral veel druk van de voorhoede en onze linkshalf. Na een chaotisch moment in de Deldense verdediging was het echter BWO dat op voorsprong kwam middels een afstandsschot. De thuisploeg bleef in het restant van de eerste helft kansen creëren. Dat resulteerde vlak voor de pauze in de terechte 1-1. Lisanne de Graaf schoot van afstand fraai raak. Ook in de tweede helft bleven de kansen voor SVO komen maar leek een treffer er niet meer in te zitten. Zes minuten voor het eindsignaal viel de treffer toch nog via Marieke Jannink. Eindstand: 2-1.

LSV VR1 - SVO Twickel VR1

Nog niet eerder kwam SVO Twickel de tegenstander van afgelopen zondag LSV tegen in dit seizoen. Een goede teamspirit zorgde voor de winst in deze uitwedstrijd. Eindstand 1-6.

Met heerlijk voetbalweer trapten LSV en SVO de wedstrijd af. “SVO was in goede stemming en iedereen had de juiste inzet om voor de winst te gaan. De achterhoede had de deur mooi op slot. Vooral Selina van Norel viel op door fel en fanatiek te verdedigen. De dames van LSV zouden het zwaar krijgen voorin. Al snel kwamen er kansen voor SVO. Na 15 minuten kwam SVO bijna op voorsprong door een goede opgezette actie, maar de bal werd helaas net naast geschoten. Door goed druk te blijven zetten op de tegenstander, wisten de SVO dames in de 26e minuut wel te scoren. Kristel Wassink wist een goede aanval te verzilveren, 0-1. Door een overtreding op Yvonne Kwast kreeg SVO minuten later een penalty toegewezen en Lisanne de Graaf wist de 0-2 veilig te stellen. Hierna waren er nog vele kansen voor SVO die duidelijk een betere wedstrijd speelden dan LSV. Nog voor de rust wist ook Nienke Tiems het net van de tegenstander te vinden. Daarmee stond de teller op 0-3 bij de rust.”

LSV kwam sterk uit de pauze en wist al snel te scoren. 1-3 door slecht verdedigen van SVO. “De Deldense dames waren hierna meteen weer wakker. Dit liet Marlon Schumacher niet op zich zitten. Ze was al een paar keer vaker gevaarlijk geweest voor het doel van LSV. Deze keer wist ze dankbaar gebruik te maken van het ongelukkig stoppen van het schot van de keeper van LSV. Marlon tikte de 1-4 binnen. De jongste speelster aan Deldense kant, Milou Wienk was al een paar keer gevaarlijk geweest aan de linkerkant. Met haar snelheid en behendigheid was Milou de verdedigster die haar moest dekken een flink aantal keren te snel af. Na een mooi gegeven steekbal wist Milou de bal makkelijk te halen op snelheid, de keepster was kansloos. Ook Milou schrijft een goal op haar naam, de vijfde voor SVO.”

“Wat is er nou mooier dan scoren tijdens je comeback? Velen maken dit niet waar, maar Mirel Roescher ging met een stralende lach het veld af. Na maanden niet te kunnen voetballen kon ze weer mee doen met haar team. Haar doelpunt was de afsluiter van de wedstrijd. SVO wint met 1-6 in deze sportieve wedstrijd en kan zich gaan klaar maken voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.