nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
02:00
11°
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dames verliezen duels tegen dynamiek en havoc

Terug

Dames Devoc verliezen duels tegen Dynamiek en Havoc

De dames van volleybalvereniging Devoc hebben op vrijdag nipt verloren van Dynamiek DS1. In sporthal De Mossendam in Goor ging de ploeg uit Delden met 3-2 onderuit. Voor de ploeg is het de tweede nederlaag op rij nadat er vorige week met 0-4 werd verloren van Havoc DS2. De Deldenaren begonnen het seizoen flitsend met drie 4-0 zeges.

Dynamiek - Devoc

De ploegen waren op vrijdag in de eerste set goed aan elkaar gewaagd. Het waren uiteindelijk de bezoekers die op voorsprong kwamen: 23-25. In de tweede helft was het speldbeeld hetzelfde maar nu was het de thuisploeg die aan het langste eind trok: 25-21. In set drie was het opnieuw Dynamiek dat met een klein verschil de winst pakte: 25-21. Devoc rechtte hierna nog een keer de rug en wist set vier uit het vuur te slepen met 20-25. Een beslissende vijfde set was het gevolg. Hierin was de thuisploeg net iets gelukkiger (15-11) waardoor de zege in Goor bleef. Hoewel er kansen waren om het duel te winnen kwamen de Deldenaren nooit lekker in de wedstrijd.

Devoc – Havoc

Devoc begon prima aan de wedstrijd en was in de eerste set zeker niet minder dan het sterke Havoc. Toch waren het de bezoekers die de set over de streep wisten te trekken in sporthal De Reiger. Ook in de tweede set speelde Devoc prima maar was het geluk opnieuw niet aan Deldense zijde: 24-26. Ook in set drie gaven de bezoekers niets cadeau en ondanks het goede spel wist Devoc ook deze set niet te winnen: 20-25. De nederlaag was hierdoor een feit. In de laatste set zou het ook niet lukken om ten minste een punt te pakken. Ook deze ging naar Havoc (19-25) dat daarmee een 0-4 zege boekt. Devoc: “Het was een erg leuke wedstrijd om te spelen. We hebben gevochten maar ze waren net een tandje beter! Dus wel verloren maar mooie wedstrijd gespeeld en dat is ook wat waard.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.