nu 13°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
16°
lichte regen
17:00
15°
lichte regen
20:00
14°
lichte regen
23:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden laat geen spaan heel van sp haarlo

Terug

Delden laat geen spaan heel van SP Haarlo

SV Delden heeft op zondag een monsterzege geboekt op SP Haarlo. Op sportpark de Mors werd het maar liefst 8-0 voor de ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos. Door de zege stijgt Delden naar plek 2 op de ranglijst met 3 punten achterstand op koploper Rietmolen.

Hoewel Delden in de beginfase duidelijk beter was dan Haarlo, deed nog niets vermoeden dat de blauw-gelen na 90 minuten spelen met een 8-0 zege van het veld zouden stappen. Toen de eerste treffer in de 25e minuut echter achter de doelman van de bezoekers lag, ging het snel. Sven Wold tekende voor de treffer en hij wist zijn hattrick nog voor de rust (39e en 43e minuut) te completeren.

Na de rust ging Delden rustig door met scoren en daar wist het arme Haarlo nauwelijks iets tegenover te zetten. Vlak na de pauze scoorde Sven Wold de 4-0 en in de 50e minuut was het al 5-0 via Joost Hendrikse. Op het uur scoorde Sven Wold zijn vijfde treffer van de middag en zette Delden zo op 6-0. Robin Schutte was de maker van de 7-0 in de 82e minuut. Scott Wold maakte vlak voor tijd de 8 compleet.

Foto: Andre Otten

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.