nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden nog volop in de race voor titel na grote zege op vroomshoop

Terug

Delden nog volop in de race voor titel na grote zege op Vroomshoop

SV Delden heeft op zondagmiddag hele goede zaken gedaan voor de ranglijst. De ploeg van Wouter Kwakkenbos won in eigenhuis met maar liefst 5-0 van Sportlust Vroomshoop en doet daarmee nog volop mee voor de titel in de Vierde Klasse A. De blauw-gelen hebben zich na een zwakke periode weer terug geknokt aan de top en gaan samen met RSC, KOSC en Borne uit wie de titel pakt.

Delden begon prima aan de wedstrijd tegen de nummer 8 van de ranglijst. Zoals vaker dit seizoen gaf de ploeg van Kwakkenbos de tegenstand in de waan dat er iets te halen viel om vervolgens genadeloos toe te slaan. Na 10 minuten spelen was het Sven Lutke Willink die voor de 1-0 zorgde. Na ruim een half uur verdubbelde Scott Wold de voorsprong. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze was het spelbeeld hetzelfde. De bezoekers mochten de bal rustig rondspelen, maar Delden kreeg in de omschakeling de kansen. In de 50e minuut besliste Scott Wold de wedstrijd door de 3-0 tegen de touwen te werken. Hierna gaven de bezoekers zich gewonnen en kon Delden het duel rustig uitspelen. Aan het einde werd er toch nog een keer gas gegeven en dat leverde nog twee treffers op. Christian Vreriks zorgde 10 minuten voor tijd voor de 4-0. Scott Wold completeerde vlak voor het eindsignaal zijn hattrick met een rake kopbal. Eindstand: 5-0.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.