nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden open tennistoernooi van start met 470 deelnemers1

Terug

Delden Open tennistoernooi van start met 470 deelnemers

Het Rabobank Delden Open tennistoernooi is op zondag 19 maart van start gegaan. Dit jaar hebben zich in totaal 470 spelers ingeschreven, waarvan ongeveer 75 jeugdspelers. De duels zijn dit jaar weer live te volgen via de website van het toernooi. Op in totaal vier banen loopt een livestream waardoor de thuisblijvers de ontwikkelingen kunnen volgen. “Maar uiteraard is iedereen ook van harte welkom op de baan. Iedere avond zijn er mooie en spannende wedstrijden met veel regionale spelers.” De finales worden gespeeld op 2 april.

Het toernooi is al jarenlang het grootste in zijn soort in Noordoost-Nederland. “Veel tennissers zien het Delden Open als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen”, zo laat de organisatie weten. “Na het toernooi start namelijk de populaire voorjaarscompetitie.” Mensen die het leuk vinden om een kijkje te nemen op het sportpark, zijn van harte welkom. “Er wordt op recreatieniveau getennist, maar er zijn ook regionale toppers aanwezig. Er wordt verder net als de afgelopen jaren weer gezorgd voor de nodige gezelligheid langs de baan.”

De dertienkoppige commissie en de ruim zeventig vrijwilligers kunnen terugkijken op een succesvol openingsweekend. “De weersomstandigheden op zondag waren helaas niet geweldig. De verwachtingen voor de komende week zijn beter, zeker vanaf woensdag. We hopen op droog weer met af en toe een zonnetje.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.