nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden revancheert zich en pakt winst bij rood zwart

Terug

Delden revancheert zich en pakt winst bij Rood Zwart

SV Delden heeft zich op zondag gerevancheerd voor de eerder nederlaag tegen Rood Zwart dit seizoen. De tweede ontmoeting tussen de Deldense clubs eindigde in een 1-2 zege voor de blauw-gelen.

Rood Zwart kende een dramatische start en stond na tien minuten spelen al met 0-2 achter. Beide treffers kwamen op naam van Sven Lukte Willink, waarbij de tweede treffer door een speler van Rood Zwart van richting werd veranderd. De tik kwam hard aan bij de ploeg van Remco Dokter. Pas aan het einde van de eerste helft kreeg de thuisploeg weer wat controle. Het leverde geen treffers op. Ruststand: 0-2.

Na de pauze kwam Rood Zwart beter uit de startblokken en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Onder anderen Thomas de Graaf kreeg een goede kans, maar zag zijn inzet op de paal belanden. Een kleine tien minuten voor het einde viel de treffer voor Rood Zwart toch. Jan Baake mikte een vrije bal laag langs de doelman. Hierna kregen beide ploeg nog mogelijkheden op een treffer, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand: 1-2.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.