nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
15°
onbewolkt
14:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden weer laatste na verlies in doelpuntrijk duel

Terug

Delden weer laatste na verlies doelpuntrijk duel

SV Delden is er op zondagmiddag niet in geslaagd om SC Meddo punten afhandig te maken. In Gelderland werd het 4-3 voor de thuisploeg. Omdat concurrent Lochuizen won van Haaksbergen, neemt Delden de rode lantaarn weer over.

De ploeg van interim-trainer Marco Dijkman begon goed aan de wedstrijd en kwam ook al vroeg op voorsprong. Het was topscoorder Sven Wold die uit een corner de 0-1 op het scorebord zette. Delden bleef ook hierna gevaarlijk en kreeg enkel goede kansen om de voorsprong uit te breiden. Gescoord werd er echter niet meer waardoor de ploegen gingen rusten met een 0-1 stand.

Na de pauze was er aanvankelijk niets aan de hand voor de bezoekers. Een grote fout in de 51e minuut leidde echter de gelijkmaker in. Lang kon Meddo niet van de treffer genieten. Pieter Bordes zette Delden namelijk opnieuw op voorsprong uit een corner. Meddo ging hierna wederom op zoek naar de gelijkmaker. Die viel enigszins gelukkig toen de bal na een afgeslagen aanval voor de voeten van een speler van de thuisploeg viel: 2-2.

Hierna was Delden de controle even kwijt. Meddo scoorde twee keer in drie minuten tijd en stelde zo de zege veilig. De blauw-gelen kwamen via Timo Gerritsjans in de 76e minuut nog wel tot 4-3, maar meer treffers vielen er niet. Eindstand: 4-3.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.