nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
16:00
onbewolkt
19:00
-3°
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

delden weer met beide benen op de grond na zeperd tegen kosc

Terug

Delden weer met beide benen op de grond na zeperd tegen KOSC

SV Delden ging de afgelopen weken als een speer in de Vierde Klasse A, maar staat na de ontmoeting met KOSC op zondagmiddag weer met beide benen op de grond. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos, die deze week zijn contract met een jaar verlengde, ging met maar liefst 7-1 onderuit in Ootmarsum. Voor Delden komt de zeperd op een slecht moment. Volgende week staat immers de derby met Rood Zwart op het programma.

Delden pakte vorige week de tweede plek in de Vierde Klasse A en op basis van het vertoonde spel was dit zeker geen toeval. Op zondag bleek dat de jonge ploeg echter ook mindere dagen kan hebben. Er was zelfs sprake van een collectieve off-day. Delden bakte er het gehele duel niets van en werd volledig ontmanteld door een goed spelend KOSC. Halverwege keken de blauw-gelen al tegen een kansloze 3-0 achterstand aan (doelpunten in 19e, 29e en 31e minuut).

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde en wist de thuisploeg er zelfs 4 te maken (53e, 69e, 71e, en 84e minuut). Scott Wold redde de eer door in ieder geval een treffer voor de Deldenaren te scoren in de 78e minuut.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.