nu 14°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
11°
zwaar bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

derde editie delden open biljarttoernooi van start in juni

Terug

Derde editie Delden Open biljarttoernooi van start in juni

De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar in samenwerking met Café-Biljart De Boemel voor de derde keer het Delden Open biljarttoernooi. De tweede editie was met meer dan 60 deelnemers wederom een groot succes en de derde editie is daarom een logisch vervolg. Er wordt gespeeld in de klassen Libre en Driebanden.

De wedstrijden gaan van start op dinsdag 13 juni. Er wordt gespeeld op de dinsdag- woensdag-, donderdag- en vrijdagavonden. Het Driebanden zal zich voornamelijk op de vrijdag afspelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn en wanneer de finales zullen plaatsvinden. “Iedereen uit Delden en omstreken mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. De moyennegrens zal 5 zijn. De toernooileiding zal dit bepalen voor de deelnemers die geen moyenne hebben.”

Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon per spelsoort. Het is toegestaan aan beide spelsoorten deel te nemen. Opgeven kan via de mail deldenopenbiljarttoernooi@gmail.com waarna een inschrijvingsformulier wordt toegestuurd. Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden. Inschrijven kan tot donderdag 8 juni aanstaande.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.