nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv lijdt nipte nederlaag tegen de tukkers

Terug

DHV lijdt nipte nederlaag tegen de Tukkers

De dames van DHV hebben op zaterdagavond een nipte nederlaag geleden tegen de Tukkers. In Sporthal de Danne werd het 25-24 voor de ploeg uit Albergen. DHV blijft door de nederlaag hekkensluiter in de competitie.

De dames van DHV begonnen zaterdagavond heel goed aan de wedstrijd tegen de nummer vijf. Zoals afgesproken werden aanvallen rustig opgezet en werden kansen goed afgerond. Halverwege de eerste helft wist DHV de voorsprong uit te bouwen tot 6-11. Daarna kwamen de Tukkers toch wat beter in de wedstijd, waardoor ze voor de rust dichterbij konden komen tot 11-13.

De tweede helft startte DHV weer sterk. Een aanpassing in de verdediging bij de Tukker leidt niet tot het gewenste resultaat en DHV weet ook na de pauze de ruimte te vinden. De marge van twee punten bleef hierdoor in stand. Halverwege zakte het verdedigende en aanvallende spel van de Deldenaren iets weg. Daar maakten de Tukkers goed gebruik van waardoor er een spannende slotfase ontstond. Dat DHV in de hoek zit waar de klappen vallen, bleek nu opnieuw. Het laatste doelpunt was voor de thuisploeg waardoor de Deldenaren met een nipte 25-24 nederlaag huiswaarts keerden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.