nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv pakt tweede zege van seizoen

Terug

DHV pakt tweede zege van seizoen

De dames van het eerste team van de Deldense Handbalvereniging hebben er even op moeten wachten, maar na tien nederlagen op rij werd op zondag weer eens de volle buit gepakt. Het uitduel bij Stormvogels werd nipt gewonnen met 18-19. DHV blijft ondanks de zege hekkensluiter. Met nog twee duels te spelen is dat ook de positie waar de Deldenaren zullen eindigen.

Onder leiding van oud Stormvogels speelster Famke Veltman, startten de dames met frisse moed. Na wat opstart probleempjes, kreeg DHV al snel door hoe het spelletje van Stormvogels in elkaar stak. Aan Deldense kant leek in deze fase alles te lukken. Een achterstand van vier punten werd vakkundig weggewerkt en nog voor de pauze omgezet in een 11-12 voorsprong.

Ook de start van de tweede helft was hoopgevend. Hoewel er minder treffers vielen dan in het eerste bedrijf, bleven de bezoekers aan de goede kant van de score. Af en toe werd deze zelf uitgebouwd tot drie doelpunten, maar echt afstand werd er niet genomen. Aan het eind werd de wedstrijd netjes uitgespeeld, wat eindelijk eens resulteerde in winst. Tevens maakte jeugdkeepster Aafke Nijhof haar opwachting in dit duel. Ze had een aantal belangrijke reddingen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.