nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
18°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv speelt goede eerste helft maar staat weer met lege handen

Terug

DHV speelt goede eerste helft maar staat weer met lege handen

De dames 1 van DHV hebben op zaterdagavond geen punten overgehouden aan de ontmoeting met Hacol ’90 2 uit Oldenzaal. In de eigen sporthal De Reiger ging de ploeg met 22-29 onderuit. De dames hebben nu een aantal weken vrij om weer op krachten te komen. De eerstvolgende wedstrijd na de winterstop is op 5 januari uit bij Langeveen.

Door de vele blessures moesten de Deldenaren de nodige moeite doen om een team op de been te krijgen. Dit weerhield de dames er echter niet van om met frisse moed de wedstrijd te beginnen. De start was ook veelbelovend. DHV wist een gaatje te slaan, maar zag de bezoekers even later weer langszij komen. In de eerste helft waren de ploegen uiteindelijk goed aan elkaar gewaagd. Beide teams legden fraaie aanvallen op de mat en wisten deze geregeld te bekronen met een treffer. Ruststand: 13-14.

Na de pauze stond het vizier bij DHV wat minder goed afgesteld en dat gaf Hacol de kans om wat afstand te nemen. DHV had nu niet meer de kracht om mee te komen, waardoor het gat gedurende het tweede bedrijf alleen maar groter werd. Na het laatste fluitsignaal stond er een 22-29 stand op het scorebord.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.