nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv verliest nipt van stormvogels

Terug

DHV verliest nipt van Stormvogels

De dames van DHV hebben afgelopen weekend een ongelukkige nederlaag geleden tegen Stormvogels. De wedstrijd in sporthal De Reiger ging nipt verloren met 20-21. Door de nederlaag zakt DHV verder op de ranglijst en staat nu tiende met twee punten uit vijf duels.

De Deldenaren begonnen op zaterdag sterk aan de wedstrijd. Met mooie aanvallen, een sterke dekking en goed keeperswerk werd een kleine voorsprong genomen. De bezoekers lieten zich echter niet zo makkelijk uit het veld slaan en vonden weer de aansluiting. De eerste helft stond ook in het teken van de terugkeer van Geke ten Vergert. Zij zag haar eerste schot nog het doel missen, maar scoorde vervolgens als vanouds. Halverwege keken de Deldenaren tegen een kleine achterstand aan: 8-9.

De tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld en bleven de ploegen goed aan elkaar gewaagd. DHV speelde bij vlagen prima, maar kende ook momenten van onrust. De kansen werden in deze fases niet benut, waardoor het er geen afstand werd genomen van de bezoekers. Stormvogels bleek aan het einde vooral de gelukkigste en nam uiteindelijk de volle buit mee naar huis. Eindstand: 20-21.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.