nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv vindt goede vorm van seizoensstart nog niet terug in albergen

Terug

DHV vindt goede vorm van seizoensstart nog niet terug in Albergen

De dames van DHV Delden zijn er afgelopen zaterdag wederom niet in geslaagd om zichzelf met punten te belonen bij de uitwedstrijd tegen de Tukkers. Het duel in Albergen eindigde in een 25-20 nederlaag. Na de flitsende start aan het begin van de competitie en een 2e plek in de ranking, bezetten de Deldenaren momenteel de één-na onderste positie in het klassement met 2 punten uit 6 duels.

Na het beginsignaal stond er binnen 10 seconden al een 1-1 stand op het scorebord en was de toon voor de wedstrijd gezet. DHV wist echter meteen uit te lopen naar een 1-3 voorsprong en leek middels snelle aanvallen en een sterke dekking de wedstrijd eenvoudig naar haar hand te gaan zetten. Beide ploegen kwamen vanaf dat moment gemakkelijk tot scoren waarbij het gaatje van 2 punten in het voordeel van DHV gehandhaafd bleef. In de eindfase van het eerste bedrijf begon het echter te rommelen in de dekking aan Deldense zijde en werd ook het doel van de tegenstander niet meer gevonden. Ruststand 12 - 9 in het voordeel van de thuisploeg.

Duidelijke afspraken over hoe het beter moest, werden in de rust gemaakt, en de ploeg was het met trainer en coach Jaap Gruben eens dat het hier niet puntloos huiswaarts hoefde te keren. Even veerde de ploeg weer op en wist het zich met een verschil van slechts 1 puntje terug te vechten in de wedstrijd. Dit was echter ook het moment dat de Tukkers opschakelden in het wedstrijdtempo en hierdoor kon DHV maar niet langszij komen. Door een paar keer onnodig balverlies te lijden, konden de Tukkers middels snelle break-outs het gat vergroten naar 5 doelpunten. Een prachtige score van afstandschutster Ellis uit de vrije worp mocht helaas niet meer baten. De Tukkers beslisten de wedstrijd in hun voordeel met een eindstand van 25-20.advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.