nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dhv weet sterke comeback niet te bekronen

Terug

DHV weet sterke comeback niet te bekronen

Het eerste damesteam van DHV is er op zaterdag opnieuw niet in geslaagd punten te pakken. In het uitduel met Olympia 2 in Hengelo leken de Deldenaren een goed resultaat te behalen, maar waren de punten uiteindelijk voor de thuisploeg. Eindstand: 21-18.

Voor de dames was het belangrijk dat ze punten gingen pakken om van de onderste plaatst af te komen. Ondanks de benarde positie, gingen de speelsters vol goede moed de wedstrijd in. In de beginfase van de eerste helft hadden de bezoekers moeite om het goede ritme te vinden. Verdedigend waren er veel slordigheden en de aanvallen verliepen vaats te gehaast. Hierdoor kon Olympia een flinke voorsprong nemen en stond er halverwege een 14-7 stand op het scorebord.

In de tweede helft werd er aan Deldense kant uit een ander vaatje getapt. Verdedigend stond het beter en ook scorend liep het beter bij DHV. Dit zorgde voor een knappe comeback tot 17-17. Net als de afgelopen weken zat het de Deldenaren in de slotfase niet mee. Twee tijdstraffen boden de thuisploeg de ideale mogelijkheid om weer op voorsprong te komen. Voor DHV was het vervolgens onmogelijk om het gat nog te dichten. Eindstand: 21-18.

Aankomende zaterdag speelt DHV thuis tegen Combinatie 1 om 20:30 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.