nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
17°
half bewolkt
17:00
17°
lichte regen
20:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

doelpuntloze periode breekt zwart wit op tegen sdo

Terug

Doelpuntloze periode breekt Zwart Wit op tegen SDO

De thuiswedstrijd tegen concurrent SDO uit Veldhoven bleek dit weekend een te lastige hobbel voor korfbalvereniging Zwart Wit uit Delden. Een doelpuntloze periode van een half uur nekte de Deldense formatie. Eindstand 11-17.

In de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar speelde Zwart Wit tegen SDO uit Veldhoven. Het afgelopen seizoen stapten beide ploegen eenmaal als winnaar van het veld in de dubbele confrontatie. Dus ook deze wedstrijd beloofde een spannende pot worden. De eerste 20 minuten werd er door beide ploegen veel arbeid geleverd, een hoog tempo gespeeld en er werden voldoende kansen gecreëerd. Dit leverde dan ook een 5-5 tussenstand op. Hierna volgde een periode die Zwart Wit uiteindelijk opbrak. In het laatste kwartier voor de rust creëerde de ploeg voldoende kansen, maar wist geen enkele treffer meer te maken. Ruststand: 5-10.

Ook de eerste periode na de pauze konden de Deldenaren het mandje niet vinden. SDO liep ondertussen uit naar een 5-15 voorsprong. Pas een kwartier voor het eindsignaal begon de productie aan Deldense kant weer te lopen en de achterstand werd snel kleiner. Met nog 5 minuten te spelen stond er een 11-16 stand op het scorebord. Over de doelpuntloze periode kwam de thuisploeg echter niet meer heen en moest zodoende genoegen nemen met de nederlaag.
Het slotakkoord was aan de Veldhovenaren, die de eindstand bepaalden op 11-17.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.