nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

drie jeugdteams rood zwart vieren kampioenschap

Terug

Drie jeugdteams Rood Zwart vieren kampioenschap

Op sportpark Scheetheuvel in Delden konden afgelopen weekend de platte wagens tevoorschijn worden gehaald. Maar liefst drie jeugdteams van voetbalvereniging Rood Zwart zijn op zaterdag kampioen geworden.


JO10-2

De jongens en meisjes van JO10-2 mochten op zaterdagochtend als eerste feest vieren. Zij wonnen hun laatste duel, mede door de fanatieke coaching van coach Herman Weijenborg, en hebben zo beslag gelegd op de titel.


JO13-2

Iets later op de ochtend werd ook JO13-2 kampioen. Ze wonnen vanmorgen met maar liefst 4-0 en met maximale score van 33 punten uit 11 wedstrijden kon het feest losbarsten en trilde Delden op zijn grondvesten tijdens de rit op de vrachtwagen.


JO15-1

En ook JO15-1 werd kampioen. Na een zeer zwaarbevochten 0-1 winst bij AVC Heracles JO15-1 konden de toppers van trainer Frank Lovink en Michael Poppe de champagne laten knallen. Na vele buikschuivers in de kleedkamer en lekkere feestplaatjes in Almelo werden de kampioenshirts uitgereikt en later bij RZ de kampioen-schaal en medailles.advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.