nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

eerste lustrum voor delden open biljarttoernooi

Terug

Eerste lustrum voor Delden Open biljarttoernooi

De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar voor de vijfde keer het Delden Open biljarttoernooi. De voorgaande edities waren een groot succes en de vijfde editie is daarom een logisch vervolg.“Dit jaar gaan we van start in de tweede week van juni met de spelsoorten Libre en Driebanden Klein.”

Iedereen uit Delden en omstreken(minimum leeftijd 16 jaar) mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. De moyenne grenzen lopen bij Libre vanaf 0,50 toto en met 5. Bij het Driebanden is het minimum aantal te maken caramboles 15. De toernooileiding zal voor de deelnemers die geen moyenne hebben, deze bepalen. De wedstrijden gaan van start op Dinsdag 11 juni 2018 vanaf 19.30 uur. Het Libre toernooi wordt gespeeld op de dinsdag en donderdagavond. Op de vrijdagavonden wordthet driebanden toernooi gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn.De halve finales en de finale vinden plaats op Zaterdag 6 juli 2019 en beginnen om 14.00 uur.

Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. Opgeven kan aan de bar of via de mail deldenopenbiljarttoernooi@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel moyenne. Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden.” Inschrijven kan tot 5 juni aanstaande.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.