nu 15°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
14°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
23°
onbewolkt
14:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

excelsior rotterdam reist weer af naar delden voor trainingskamp

Terug

Excelsior Rotterdam reist weer af naar Delden voor trainingskamp

Eredivisionist Excelsior Rotterdam is van 18 tot en met 22 juli weer te gast in Delden voor haar jaarlijkse trainingskamp. Het is al het achttiende jaar op rij dat de ploeg uit Kralingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen verblijft bij het Aparthotel. Naast de trainingen staat op zaterdag 22 juli de traditionele oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles gepland. Het geplande oefenduel tegen FC Oss op de velden van SV Delden gaat niet door.

Excelsior besteed op haar eigen website ook aandacht aan de goede match tussen Delden en Excelsior. “De eerste keer dat we erheen gingen, wist ik niet eens waar Delden lag’’, grapt voormalig directeur Simon Kelder van Excelsior. “Wij waren daarvoor op een andere locatie geweest, maar dat beviel niet zo goed. Mark Wotte wees mij destijds op de locatie in Delden. Ik ben gaan kijken en wist meteen wat hij bedoelde. Een goed hotel, met uitstekende velden en alles dichtbij elkaar. De mensen zijn ontzettend vriendelijk. Het beviel meteen zo goed, dat we zijn blijven gaan.”

Ook oud-Feyenoord speler en algemeen directeur Ferry de Haan roemt de uitstekende velden en prima faciliteiten. “Wij worden altijd prettig ontvangen”, zo laat hij weten op de website van Excelsior. “Natuurlijk zie je clubs ook naar het buitenland gaan, maar daar zit vaak een commercieel idee achter. Ik sluit niets uit, maar vooralsnog hebben wij geen reden om te veranderen. Een groot deel van de technische en medische staf is door de jaren heen hetzelfde gebleven, maar we hebben wel verschillende hoofdtrainers gehad. Ook zij hebben allemaal prima ervaringen met Delden.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.