nu 23°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

fietsvereniging twickeltrappers delden wil vrouwenafdeling

Terug

Fietsvereniging Twickeltrappers Delden wil vrouwenafdeling

Het bestuur van de Deldense fietsvereniging De Twickeltrappers gaat onderzoeken of er in Delden en omgeving animo is voor een damesgroep. Om de interesse te peilen wordt op 19 maart om 20.00 uur in café De Boemel een inloopavond gehouden.

“Dames die interesse hebben, al dan niet in het bezit van een MTB of racefiets, zijn van harte welkom. Het is ook niet allen voor dames uit Delden, maar ook inwoners uit Borne, Bornebroek, Hengelo, Beckum, Bentelo, Goor of Hengevelde worden uitgenodigd om zich te laten zien en horen op deze avond.”

“Wij willen de behoefte peilen en geïnteresseerden de mogelijkheid bieden om zich bij ons aan te sluiten. Mogelijk kunnen er bijvoorbeeld één of meerdere trainingsgroepen worden geformeerd. Verder willen we graag de mening van de aanwezigen over de outfit van een dameskledinglijn. Verge, onze kledingleverancier, heeft een voorstel gereed. Ook informeren we mensen op deze avond over onze clubactiviteiten, de contributie en de voordelen van het lidmaatschap van de NTFU.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.