nu 26°
Weerbericht Delden
half bewolkt
17:00
25°
half bewolkt
20:00
22°
half bewolkt
23:00
18°
half bewolkt
02:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

fraaie tiende plek voor team de jong in gronegau rally

Terug

Fraaie tiende plek voor team De Jong in Gronegau rally

Afgelopen zaterdag hebben Thom de Jong (Delden) en Sjoerd Weernink (Borne) deelgenomen aan de Gronegau rally rondom Melle in Duitsland. Deze sfeervolle rally trekt ieder jaar veel toeschouwers naar dit spektakel met een grote variatie aan auto’s die de heuvelachtige proeven op snelheid moeten rijden. Na de twee vorige rally’s, waarbij de Volvo 240 Turbo zich nukkig opstelde, had het service team van de garagehouder de auto er weer op tijd en goed geprepareerd bij staan.

Het grote startveld begon al vroeg met de eerste proeven en het Volvo- duo reed continue zeer constante top 10 tijden. “De auto gaf geen enkel probleem en met vele fraaie acties stalen we de harten van de duizenden toeschouwers en de lokale omroeper! Dat diverse op papier snellere auto’s het nakijken gegeven werden, bracht natuurlijk extra voldoening.”

Op en fraaie tiende plaats algemeen en een eerste in de groep en klasse mochten team De Jong een grote beker meenemen naar Delden. Op 17 juni staat de Vechtdal rally rondom Hardenberg op het programma. Dit is dan voorlopig de laatste voor de zomerstop, in september gaat het weer verder.

Foto: GS autosport.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.