nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

gezamenlijke open dag deldense sportverenigingen op 1 september

Terug

Gezamenlijke Open Dag Deldense sportverenigingen op 1 september

Op zaterdag 1 september houden diverse sportverenigingen uit Delden van 10.00 uur tot 13.00 uur een Open Dag. Dit gezamenlijke initiatief geeft de Deldense inwoners, jong en oud, de mogelijkheid zich te oriënteren op een eerste of andere sport. Iedere deelnemende vereniging heeft een programma samengesteld en kan op deze zaterdag bezocht worden.

“De Open Dag is een samenwerking die al enige jaren op het enthousiasme van sporters (in spé) kan rekenen. Een rondgang langs verschillende sportaccommodaties leert immers al snel welke sport past en welke sport misschien minder interessant is. En dat kan verrassende inzichten opleveren. De Open Dag is er verder niet alleen voor nieuwe sporters, ook voor degenen die aan één sport niet genoeg hebben of eens wat anders willen, kunnen hun voordeel doen met het gezamenlijke initiatief van de verenigingen. Kijken, meespelen en sportgerelateerde fun, iedere vereniging kiest een eigen manier de bezoekers te enthousiasmeren.”

Naast de verenigingen neemt ook Zwembad de Mors deel aan de Open Dag. Op de genoemde tijden is op het bad te zien en te horen hoe er gezorgd wordt voor een schone zwembeleving. Om 11:00 en 12:00 uur wordt een filterspoeling gedraaid, zodat live ervaren kan worden hoeveel vuil zich ophoopt en hoe dit verwijderd wordt.

Voor Voetbalvereniging Rood Zwart is de locatie Sportpark de Scheetheuvel. De overige verenigingen zijn gevestigd op Sportpark de Mors: Tennis Club Delden, Volleybalvereniging Devoc, voetbalvereniging SV Delden, korfbalvereniging DKV zwart wit en handbalvereniging DHV.

advertenties

22 aug 2018

“in de onderste alinea lees ik dat Rood Zwart op sportpark de mors speelt ;-) Foutje
Ik mis verder SVO Twickel, de meiden die voetballen op beide sprotparken”

Erwin 22-08-2018 @ 16:21 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.