nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

gezamenlijke open dag deldense sportverenigingen op 27 augustus

Terug

Gezamenlijke Open Dag Deldense sportverenigingen op 27 augustus

Op zaterdag 27 augustus houden diverse sportverenigingen uit Delden van 10.00 uur tot 13.00 uur een Open Dag.  Dit gezamenlijke initiatief geeft de Deldense inwoners, jong en oud, de mogelijkheid zich te oriënteren op een eerste of andere sport. Iedere deelnemende vereniging heeft een programma samengesteld en kan op deze zaterdag bezocht worden.

De deelnemende verenigingen zijn: Tennis Club Delden, Volleybalvereniging Devoc, Handbalvereniging DHV, Voetbalvereniging SV Delden, Korfbalvereniging DKV zwart wit, Voetbalvereniging Rood Zwart en Zwembad de Mors (SBR) .Tijdens de Open Dag wordt onder de deelnemende sportverenigingen een flink aantal vrijkaartjes voor Zwembad de Mors verdeeld, waarmee deelnemers op die zaterdag gratis naar binnen kunnen. De SBR probeert op deze manier een bezoekje aan de clubs te bevorderen.

Verenigingen:

TC Delden

De tennisclub Delden is een springlevende en gezellige club op het sportpark ‘De Mors’. Met 650 leden zijn we één van de grootste verenigingen van Delden. We hebben acht kunstgrasbanen en, waar we als leden ook heel trots op zijn, ons prachtige clubhuis. En iedereen is welkom, van jong tot oud, van recreatieve speler tot wedstrijdspeler. T.C. Delden is een leuke, laagdrempelige club voor iedereen. Kijk voor meer informatie: www.tcdelden.nl.

Devoc

Het doel van Volleybalvereniging Devoc is het aanbieden van aantrekkelijk volleybal. Dat wil de club doen door het bevorderen van competitief en recreatief volleybal. Sporttalenten worden structureel ondersteund en vrijwilligers worden ondersteund bij hun vrijwilligerswerk. “Devoc is ook een gezellige vereniging, waar de leden zich thuis voelen. Wij bieden plezier door prestatie en prestatie door plezier. Kijk voor meer informatie: www.devoc.nl.

Handbalvereniging DHV

Handbalvereniging DHV is volop in beweging en organiseert naast handbal veel andere leuke dingen voor mini’s jeugd en senioren. Het is een vereniging waar iedereen zich direct welkom voelt. Uiteraard staat de sport centraal. “Houd jij van snelheid, actie, teamsport en vooral veel plezier? Dan is handballen een leuke sport.” Kijk voor meer informatie: www.dhvdelden.nl.

SV Delden

Voetbalvereniging SV Delden is een van de twee voetbalverenigingen in Stad Delden. Plezier staat bij SV Delden hoog in het blauw-gele vaandel. Naast de lichamelijke inspanning is de geestelijke ontspanning minstens zo belangrijk. “Prestatie- en recreatie-voetbal gaan op sportpark De Mors als vanzelf hand in hand. Het motto van SV Delden: ‘We moeten het met elkaar doen’ is inmiddels een bekende slogan. Kijk voor meer informatie: www.svdelden.nl

Zwart Wit

De Deldense Korfbalvereniging Zwart Wit telt zo’n 200 leden en heeft een groeiende en bloeiende jeugdafdeling. Bij de gemengde sport spelen zowel jongens als meiden in een team. Maar Zwart Wit is meer dan alleen korfbal. Naast de trainingen en wedstrijden worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo vindt regelmatig de Kangoeroe Klup plaats, een soort spelletjescircuit speciaal ontwikkeld voor 4 tot 6-jarigen.  Kijk voor meer informatie: www.dkvzwartwit.nl.

Rood Zwart

Voetbalvereniging Rood Zwart heeft ten doel het beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen. Op sportief gebied willen wij een echt voetbal-amateurbolwerk zijn, waar zowel het recreatieve als prestatieve maximaal gefaciliteerd kan worden.  Inzet, vakmanschap, prestatie, spelplezier, persoonlijke aandacht en sportief gedrag gaan daarbij samen in een goede sfeer en harmonie. Ook het meisjes en dames voetbal staan zijn belangrijk bij de club. Voor de  allerkleinsten (vanaf 2 jaar) introduceert de club daarnaast een uniek concept: voetjebal. Ook aan de sociaal-maatschappelijke functie hecht de club veel waarde. De bouw van een nieuw clubgebouw (SportParkPlus project), zal hier zeker aan bij gaan dragen. Kijk voor meer informatie op www.roodzwart.nl 

Zwembad de Mors

Verkoeling, vermaak en trainingsmogelijkheden vind je in Delden aan De Mors.  Zwembad de Mors biedt er vier verwarmde baden (23 tot 25 graden), spuit-, spring- en speelobjecten te over, een luxe paviljoen en alles wat nog meer nodig is om een bezoek tot een succes te maken. De accommodatie is volledig ingebed in een lommerrijke entourage, maar ook figuurlijk is de Mors groen. Bij de warmte-opwekking en het water- en energiegebruik wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Kijk voor meer informatie: www.zwembad-demors.nl

Poster

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.