nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc koploper na moeizame zege op havoc

Terug

Heren Devoc koploper na moeizame zege op Havoc

De heren van volleybalvereniging Devoc hebben op zaterdag de koppositie gepakt in de Promotieklasse A. De Deldenaren wonnen zelf met 1-3 van Havoc terwijl Felline Vips met 3-1 verloor bij Aastad. Laatstgenoemde staat nu op plek twee met evenveel punten als Devoc, maar met een wedstrijd meer gespeeld.

Devoc kende eer lastige avond in sporthal De Bouwmeester in Haaksbergen. Al in de eerste set keek de ploeg in het oranje-zwart tegen een ruime achterstand aan. De Deldenaren kwamen nog wel terug tot 24-23, maar moesten de set toch aan de thuisploeg laten: 25-23. Ook in het tweede bedrijf liep het stroef aan de kant van Devoc, dat nog altijd een aantal belangrijke krachten mist door blessures. Toch bleef de ploeg aan de goede kant van de score en wist zo de winst over de streep te trekken: 23-25.

In de derde set begon het wat beter te lopen aan Deldense kant en wist het team de kleine voorsprong tot het einde vast te houden: 21-25. In de vierde en laatste set leek het verzet van de thuisploeg gebroken. Devoc kwam steeds beter in het spel, terwijl de fouten zich aan de kant van Havoc opstapelden. De winst ging met 10-25 eenvoudig naar de bezoekers die daarmee de 1-3 zege veiligstelden en de koppositie pakten.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.