nu
Weerbericht Delden
lichte regen
07:00
lichte regen
10:00
lichte regen
13:00
lichte regen
16:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc maken einde aan slechte serie met zege op hekkensluiter

Terug

Heren Devoc maken einde aan slechte serie met zege op hekkensluiter

De heren van volleybalvereniging Devoc hebben afgelopen zaterdag een einde gemaakt aan een zeldzaam slechte serie. De Deldenaren wonnen in sporthal De Reiger met 4-0 van hekkensluiter Havoc en hopen daarmee het lek boven te hebben. De drie voorgaande wedstrijden werden namelijk allemaal met 3-1 verloren. Devoc staat nu op plek vijf op de ranglijst. De mini’s van de week waren Sophie en Brit.

Aastad - Devoc

Na nederlagen tegen Rosstars en Fellini Vips, ging vorig weekend ook de wedstrijd tegen Aastad met 3-1 verloren. Het duel begon nog wel redelijk voor de bezoekers met een nipte winst in set 1 (25-27), maar daarna werd het snel minder. Set 2 en 3 werden ruim en onnodig verloren (25-14 en 25-16) en ook in set 4 gaven de Deldenaren niet thuis (25-22).

Devoc - Havoc

Afgelopen zaterdag was de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Havoc de ideale gelegenheid om een weer eens een duel te winnen en dat gebeurde dan ook. De ploeg uit Haaksbergen kreeg in Delden een enorm pak slaag en had nooit uitzicht op een goed resultaat. In de eerste set winsten de bezoekers slechts zes punten op het scorebord te brengen. In de tweede set wisten de gasten meer tegenstand te bieden, maar ook dit was niet genoeg om het Devoc lastig te maken (25-17).

In de derde set gaf Devoc ook nauwelijks wat weg en wist Havoc maar elf punten tegenover de 25 van de Deldenaren te zetten. Met de wedstrijd beslist, speelden de bezoekers in de vierde en laatste set hun beste spel van de middag. Opnieuw was het echter niet genoeg voor een puntje: 25-19.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.