nu
Weerbericht Delden
lichte regen
19:00
lichte regen
22:00
lichte regen
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc moeten wedstrijd staken na blessuregolf

Terug

Heren Devoc moeten wedstrijd staken na blessuregolf

De heren van volleybalvereniging Devoc hebben op vrijdagavond een zeldzame nederlaag geleden. In sporthal De Reiger eindigde het duel met Twente ’05 in 2-3 . Opvallend was dat er geen vijfde set werd gespeeld omdat de thuisploeg door blessures onvoldoende spelers had om door te gaan. De wedstrijd werd op 2-2 gestaakt en de laatste set ging op papier met 0-15 naar de bezoekers.

Devoc moest de afgelopen weken al een aantal basiskrachten missen door blessures, maar met het nodige kunst en vliegwerk werden de eerste vijf duels toch winnend afgesloten. Op vrijdag brak de fysieke gesteldheid van de spelers de ploeg wel op. Zonder wissels kende Devoc een lastige eerste set. De thuisploeg keek al vroeg tegen een achterstand aan en kon pas aan het einde een vuist maken. Dit bleek te laat en zo kwam Twente ’05 op een 0-1 voorsprong: 20-25.

In de tweede set liep het veel beter aan Deldense kant en werd al snel een gat geslagen. De winst ging overtuigend met 25-12 naar Devoc dat daarmee de stand weer in evenwicht bracht. Ook in de derde set gingen de Deldenaren voortvarend van start. Tegen het einde kwamen de bezoekers echter sterk terug. De set werd uiteindelijk wel nipt gewonnen door Devoc: 27-25.

In de vierde set sloeg het noodlot toe en zag de thuisploeg nog een speler uitvallen. Ondanks de ondertal situatie was Devoc ook nu niet kansloos. Er werden verschillende kansen gecreëerd om de winst te pakken, maar deze werden niet benut. Twente ’05 deed dit wel en sleepte zo een beslissingsset uit het vuur: 23-25. Daar leek het althans op. Devoc werd wederom geconfronteerd met een blessuregeval. Omdat er niet gespeeld mag worden met vier spelers moest de handdoek in de ring worden gegooid: 0-15.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.