nu 11°
Weerbericht Delden
onbewolkt
19:00
onbewolkt
22:00
onbewolkt
01:00
lichte regen
04:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc verslaan hekkensluiter wvs

Terug

Heren Devoc verslaan hekkensluiter WVS

De heren van Volleybalvereniging Devoc hebben op vrijdagavond in sporthal De Reiger met 3-1 afgerekend met hekkensluiter WVS HS2. De Deldenaren blijven door de overwinning volop in de race voor de derde plaats in de Promotieklasse A. De achterstand op concurrent Ecare Apollo 8 HS3 bedraagt nu nog vier punten. Lisanne Wilmink en Lisa Vossebeld waren dit keer de spelers van de week.

Devoc, dat Bert Poelman na een blessure weer terug zag keren in de ploeg, had in de eerste set veel moeite met het laag geklasseerde WSV uit Warnsveld. De Deldenaren waren wel beter, maar konden niet echt afstand nemen van de bezoekers. De set werd uiteindelijk toch over de streep getrokken met 25-21. In de tweede set liep het beter aan de kant van Devoc en werd al snel een gat geslagen. De set ging vrij eenvoudig met 25-15 naar thuisploeg.

HS

Devoc kon het goede spel in de derde set echter geen vervolg geven. De ploeg speelde slecht en daar maakten de gasten goed gebruik van. WSV won de set verrassend eenvoudig met 15-25 en keerde zo terug in de wedstrijd. Het geloof op een stunt was echter van korte duur. In de vierde set was Devoc heer en meester en liet het de bezoekers volslagen kansloos. WSV wist slechts negen punten te maken en zo ging de zege met 3-1 naar de Deldenaren.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.