nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc winnen openingsduel en presenteren nieuwe hoofdsponsor

Terug

Heren Devoc winnen openingsduel en presenteren nieuwe hoofdsponsor

Na twee afgelastingen speelden de heren van het eerste team van Devoc afgelopen vrijdag hun openingsduel van het nieuwe seizoen. De tegenstander in sporthal De Reiger van het eerste team van Rosstars uit Rossum. Het duel leverde de Deldenaren vier punten op in de strijd om het kampioenschap in de Promotieklasse A. Eindstand: 3-1.

Voor de wedstrijd was er al een feestelijk moment. In Hofstede en Kamp Makelaars heeft Devoc HS1 namelijk een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende jaren. Bijzonder is dat makelaar Kamp in 1984 de eerste sponsor van Devoc was. Nu, 32 jaar later, is zijn zoon opnieuw sponsor van Devoc geworden.

Devoc kende in de nieuwe sportkleding een moeizame start tegen Rosstars, die prima partij boden. Pas aan het einde van het eerste bedrijf werd er afstand genomen: 25-20. De bezoekers leken hierdoor enigszins van slag en hierdoor hadden de Deldenaren in de tweede set veel minder moeite om een voorsprong op te bouwen. De winst ging naar de thuisploeg met 25.14.

In de derde set had Devoc een hele slechte start waardoor het direct tegen een forse achterstand aan keek. Rosstars hield hierna het hoofd koel en trok de set met 19-25 over de streep. In de vierde en laatste set was het weer de beurt aan Devoc. Zonder veel problemen werd een gat geslagen en de voorsprong werd hierna niet meer weggegeven: 25-17.


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.