nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
16°
geheel bewolkt
14:00
20°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

ingezonden spannende strijd om felbegeerde mosbokaal

Terug

Ingezonden: Spannende strijd om felbegeerde Mösbokaal

In het kader van de viertallencompetitie speelde de Eerste Deldense Schaakclub deze week de uitwedstrijd tegen Max Euwe uit Enschede. Het bleek een lastige opgave omdat de thuisploeg vier zeer sterke spelers had opgesteld, allen met een rating van ruim boven de 2000. Ondanks heldhaftig verweer wist David dit keer Goliath niet te verslaan en keerde de EDS met een 4-0 nederlaag huiswaarts.

Voor de interne competitie werden 2 inhaalpartijen gespeeld. Marinus Tibbe won al snel een paar pionnen tegen Henk Fiselier en had toen geen moeite meer de winst binnen te halen. Evert Bartelink speelde op aanval tegen Maurice Pots waarbij hij met een handige damemanoeuvre de winst wist binnen te halen. De stand aan kop: 1. A. Rol 11½ uit 13; 2. E. Bartelink 8½ uit 12; 3. F. Muthing 8½ uit 13; 4. M. Tibbe 7½ uit 11.

Over EDS:

Eerste Deldense Schaakclub is een kleine schaakclub in Delden in de Hof van Twente. De vereniging is opgericht in 1968 en telt momenteel ongeveer 18 seniorleden en enige jeugdleden. Ondanks het geringe aantal seniorleden zijn de activiteiten er niet minder om. Naast de gewone onderlinge competitie, waar nog iedereen tegen iedereen mag en kan spelen, zijn er verschillende andere activiteiten zoals, SBO competitie tegen andere verenigingen, het snelschaak toernooi, de Rekveldt handicap (na)-competitie en speciale schaak(feest) avonden. Wilt u ook eens komen schaken? U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom elke maandag vanaf 19.45 aan de Mors 5 te Delden. Bezoek ook onze website: www.edsschaak.nl

 

advertenties

08 jan 2013

“Leuk toernooi( C- en D jeugd) met spannende wedstrijden en wel hele fraaie doelpunten.
Volgend jaar weer !”

toernooileiding s.v.delden 08-01-2013 @ 08:16 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.