nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

ingezonden sportdag sg twickel op sportpark de mors

Terug

Ingezonden: Sportdag Sg. Twickel op sportpark De Mors

Delden – 09-09-2012 – Scholengemeenschap Twickel Delden organiseert ieder schooljaar voor de nieuwe leerlingen een zogenaamde ‘wenweek’, welke in het teken staat van het leren kennen van elkaar en de school. Net als andere jaren is er ook een sportdag opgenomen in het programma. Want hoe kun je elkaar beter leren kennen dan tijdens het sporten?

Deze sportdag vond dit jaar plaats bij SV Delden op donderdag 6 september. De leerlingen mochten kiezen of zij wilden meedoen aan een voetbaltoernooi, ofaan een spelletjesronde. Het overgrote deel koos voor het eerste. En voor voetballen is men op sportpark De Mors natuurlijk aan het juiste adres.

Volgens een uitgebreid speelschema speelden leerlingen elke keer in een nieuw team en speelden ze telkens 8 minuten per wedstrijd. Er waren tien speelronden; iedere leerling speelde vijf wedstrijden en men kreeg een puntvoor elk gescoord doelpunt als team.

Het teambelang stond dus voorop; een leuke en sportieve manier om elkaar te leren kennen. Na vijf speelronden was er een half uurtje pauze. SV Delden trakteerde de leerlingen op iets te drinken en het frituur bleek een grote aantrekkingskracht te hebben op de scholieren.

De service van de aanwezige clubmensen was buitengewoon, waar de begeleiding erg blij mee was. Zowel Sg. Twickel Delden als SV Delden zijn erg tevreden over de succesvolle sportdag en de prettige samenwerking.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.