nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

inschrijving vierde editie delden open biljarttoernooi van start

Terug

Inschrijving vierde editie Delden Open biljarttoernooi van start

De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar voor de vierde keer het Delden Open biljarttoernooi. De voorgaande edities waren een groot succes en de vierde editie is daarom een logisch vervolg. Dit jaar gaan de wedstrijden van start in de eerste week van juni met de spelsoorten Libre en Driebanden Klein.

Iedereen uit Delden en omstreken (minimum leeftijd 16 jaar) mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. De moyenne grenzen zullen bij Libre lopen vanaf 0,50 tot en met 5. Bij het Driebanden is het minimum aantal te maken caramboles 15. De toernooileiding zal voor de deelnemers die geen moyenne hebben, het moyenne bepalen.

De wedstrijden gaan van start op dinsdag 5 juni 2018 vanaf 19.30 uur. Het Libre toernooi wordt gespeeld op de dinsdag- woensdag en donderdagavond. Op de vrijdagavonden zijn de wedstrijden voor het driebanden toernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn.De halve finales en de finale vinden plaats op zaterdag 7 juli 2018 en beginnen om 14.00 uur. Voor alle deelnemers zal er dan ook iets te eten zijn.

Deelnamekosten zijn 10 euro per persoon. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het eten en de prijzenpot. Opgeven kan aan de bar van De Boemel of via de mail deldenopenbiljarttoernooi@gmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel moyenne. Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden. Inschrijven kan tot 24 mei aanstaande.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.