nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

invitatietoernooi en ouderkindtoernooi bij tennis club delden

Terug

Invitatietoernooi en ouder-kindtoernooi bij Tennis Club Delden

Zondag 12 november heeft TC Delden weer haar jaarlijkse invitatie toernooi gehouden. Leden van de eigen club nodigen bij dit toernooi een vriend, buur, familielid of collega uit om mee te doen.

“Doordat de weergoden ons niet zo goed gezind waren moest er ’s morgens eerst met man en macht gedweild worden en kon het toernooi doorgang vinden”, zo laat de club weten. “De deelname was met maar liefst 46 deelnemers groot en er waren spannende wedstrijden met goed tennis te zien. Speciaal voor deze dag was het clubhuis prachtig uitgedost in herfstsfeer en hebben de deelnemers kunnen genieten van een fantastische lunch.”

De club kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi, ondanks de vele regen. De broers Peter en Ton Scholte op Reimer wisten in de A-poule de eerste plaats te behalen. In de B-poule waren Jan Heuvelman met zijn talentvolle kleindochter Janne de sterksten en in de C-poule waren dat Dorien Kottink en Nico de Boer. In de D-poule was Annemarie van Keulen de sterkste samen met Melanie Markslag.

Ouder-kindtoernooi

Op zondag 5 november vond tevens het tweejaarlijkse ouder-kindtoernooi van TC Delden plaats. Met 16 ouder-kind koppels werd er in de categorieën rood, groen en geel gestreden om de overwinningen en de titels. “In de categorie rood ging de eerste plaats naar Twan en Wouter Cleine. Twan, net gestart met tennissen had de spirit, snelheid en het balgevoel goed te pakken. In de categorie geel was het een spannende strijd. Op het moment dat de laatste wedstrijd nog gespeeld moest worden waren er 3 kanshebbers voor de titel (Stijn Roorda/Maaike Borre, Mees/Pascal Groot Kormelink en Julia Roessel/Fons Borre). Door een gelijkspel tussen Stijn/Maaike en Mees/Pascal gingen Julia en Fons er met de titel vandoor. In de categorie groen ging de winst naar Chris en Erwin Nijhuis.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.