nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

kampioenen tc delden gehuldigd na afsluiting voorjaarscompetitie

Terug

Kampioenen TC Delden gehuldigd na afsluiting voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie van de Tennisclub Delden is afgelopen zondag weer afgesloten met de jaarlijkse barbecue op het park van de club. Een kleine 100 leden zag hoe de kampioenen bij deze gelegenheid in het zonnetje werden gezet.

Het derde zondag team was een van deze ploegen. Op de laatste dag hadden de spelers nog 5 punten nodig om het kampioenschap binnen te halen. “En dit lukte onder toeziend oog van het hele terras. Mede door hun aanmoedigingen kon het ‘We are the Champions’, worden ingezet.”

Ook het veel belovende en het talentvolle jeugdteam in de zondagcompetitie werd ongeslagen kampioen. “Ze speelden in de eerste klasse, een knappe prestatie. Dit belooft wat voor in de toekomst.” Het heren 1 vrijdagavond team, spelend in de 35+ competitie, kon alweer het zesde kampioenschap op rij bijschrijven. “Het is al haast een vast gegeven dat zij op de laatste vrijdag van de competitie de champagnefles kunnen ontkurken en de bloemen in ontvangst mogen nemen.”

Ook werd er op zondag afscheid genomen van Ton Scholte op Reimer, die meer dan 30 jaren zitting had in de technische commissie. Voorzitter Leon Olde Scholtenhuis nam het woord en bedankte hem voor bewezen diensten als onder andere verenigingscompetitieleider.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.