nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

koploper lsv laat delden kansloos in lonneker

Terug

Koploper LSV laat Delden kansloos in Lonneker

SV Delden is er op zondagmiddag niet in geslaagd om te stunten tegen LSV. In een regenachtig Lonneker werd het maar liefst 8-1 voor de thuisploeg. SV Delden kwam nog wel verrassend op voorsprong in de eerste helft, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de koploper. Eerder dit seizoen verloor Delden in eigenhuis al met 0-3 van de ploeg uit Lonneker.

SV Delden kende een prima start en kwam na vijf minuten spelen verrassend aan de leiding. Een goede voorzet van Raymond van der Roest werd bij de eerste paal binnengetikt door Maikel ter Horst: 0-1. Lang kon het team van René Belt niet genieten van de voorsprong. In de twaalfde minuut kwam de spits van LSV goed voor de man en kon zo de 1-1 binnenwerken.

Delden probeerde wel aan te vallen, maar was niet in staat de bal lang in de ploeg te houden. De kleine kansjes dat het kreeg resulteerden niet in doelpunten. LSV kreeg steeds meer controle over het duel en het was wachten op de volgende treffer. In de 20e minuut was het raak. De gasten kwamen er niet uit en een fout in de verdediging werd genadeloos afgestraft: 2-1.

Het spelbeeld bleef hierna ongewijzigd en Delden was niet bij machte om het de thuisploeg echt lastig te maken. Vlak voor de pauze moest doelman Ivo Otten een voorzet lossen en kon de bal eenvoudig worden binnengetikt door een aanstormende LSV-speler. Nog voor de pauze werd het duel definitief beslist. De verdediging van Delden ging opnieuw in de fout en de spits van LSV kende geen genade. Ruststand: 4-1.

Na de pauze probeerde Delden vooral de schade te beperken. Dit leek aanvankelijk aardig te lukken. Na een uur spelen moest doelman Otten toch opnieuw vissen. Hij was kansloos op de inzet na een goed uitgespeelde aanval. Vier minuten later volgde ook de 6-1. Een speler van LSV stond na een voorzet helemaal vrij en zette de keeper van Delden op het verkeerde been.

Het duel leek op deze stand te eindigen, maar de gifbeker voor Delden bleek nog niet leeg. Marthijn Zweepe schoot de bal vlak voor tijd ongelukkig in eigen doel. Diep in blessuretijd besloot een speler van LSV nog eens van afstand te schieten. Het zondag schot verdween in de kruising. Het duel eindigde daarmee op een 8-1 eindstand.

Archieffoto

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.