nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

leon olde scholtenhuis nieuwe voorzitter tennis club delden1

Terug

Léon olde Scholtenhuis nieuwe voorzitter Tennis Club Delden

Na 7 jaar in het bestuur van TC Delden te hebben gezeten, waarvan 5 jaar als voorzitter, heeft Huub Kottink tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn voorzittershamer overgedragen aan Léon olde Scholtenhuis. De club bedankte Kottink voor zijn bewezen diensten en wenst zijn opvolger veel succes. “Wij zijn ervan overtuigd dat ook hij een betrokken en enthousiaste voorzitter zal zijn, die zijn functie met verve zal vervullen.”

“Huub Kottink, woonachtig in Borne, is vaak te vinden op het Deldense park en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een enthousiaste en gepassioneerde bestuurder”, zo laat de club weten. “Uiteraard blijft hij betrokken bij de club; als actief tennisser, maar ook achter de schermen bij enkele commissies. Eén daarvan is de redactie van ‘de Baseline’, de jaarlijkse Glossy Magazine van TC Delden.”

Huub geeft aan dat hij terugkijkt op een geweldige periode, waarin hij vooral de betrokkenheid van alle vrijwilligers als zeer positief heeft ervaren. “TC Delden is een club waarin op alle posities vrijwilligers actief zijn. Er zijn geen vacatures.” Het is duidelijk dat de club leeft en daar ligt volgens hem de kracht van de vereniging. Tijdens de ALV van 13 maart hebben bestuurders Jaap Roorda en Jasper Brandt namens de club op hartverwarmende wijze de oud-voorzitter toegesproken. Ze spraken namens veel leden uit dat de club erg blij is met de manier waarop Huub de afgelopen jaren leiding gaf. “Huub zou er niet mee zijn gestopt zonder zeker te zijn van een vervanger.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.