nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

mountainbike marathon twickeltrappers op zondag 16 september

Terug

Mountainbike Marathon Twickeltrappers op zondag 16 september

De Deldense fietsclub Twickeltrappers houdt op zondag 16 september voor het eerst een echte Mountainbike Marathon onder de naam: ‘Twentse Storm MTB Tocht’. Waar de afgelopen jaren verschillende tochten werden uitgezet, heeft de club dit jaar alles ingezet op een goede tocht. De start is bij manege de Hofmeijer aan de Hoffmeijerweg in Ambt Delden.

“De officiële NTFU tocht die dit jaar plaats vindt op 16 september is helemaal in nieuwe stijl”, zo laat de club weten. “Er zijn drie ‘volwassen’ routes uitgezet die alle hoeken van Hof van Twente laten zien, waaronder de Borkeld, Het Weldam, de Friezenberg, Herikerberg en uiteraard ook stukken Twickel. De routes zijn 33, 66 en 99 km lang en voor de jongere deelnemers is er een leuke track uitgezet van ruim 12 km.”

De pauzes worden verzorgd door Sportvoedingwebshop.com. Er is een scan en go, douche- en afspuit gelegenheid. “Na het fietsen kan er nog gezellig wat worden gedronken of gegeten in de kantine van de manege en een kleine fietsbeurs worden bezocht, naast de beurs is er ook een indoor clinic met kids van Enjoy Cyling.”

Inschrijven kan op de dag zelf, tussen 08.30 en 10.00 uur, € 5,- voor niet leden en € 4,- voor NTFU leden. Deelnemers onder de 16 jaar mogen gratis meedoen.

advertenties

13 sep 2018

“....jammer dat de datum zo ongelukkig is gepland. In buurgemeente Holten wordt op deze 3e zondag in sept. altijd al een zeer goed bezochte en uitdagende herfst-rit georganiseerd. ”

gerritbreuker 13-09-2018 @ 12:44 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.