nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
12°
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

nederland verslaat duitsland tijdens vriendschappelijk interland in delden

Terug

Nederland verslaat Duitsland tijdens vriendschappelijk interland in Delden

Nederland heeft het darttoernooi om de Lorna Croft Friendship Cup tegen Duitsland gewonnen. Op zaterdag gingen de titels bij het Aparthotel in Delden naar Remco van Eijden en Aileen de Graaf en op zondag won zowel het herenteam (144 – 101) als het damesteam (129-96) van onze oosterburen. De overall titel ging dan ook naar Nederland met een eindstand van 273-197.

Deze Lorna Croft Friendship Cup is negen jaar geleden in het leven is geroepen als eerbetoon aan de overleden vrouw van Olly Croft, de toenmalige voorzitter van de BDO. Voorheen kwamen alleen de dames in actie, maar sinds 2013 strijden ook de heren van beide landen tegen elkaar. Per land komen acht heren en acht dames in actie.

“De LCFC is opgedeeld in drie verschillende toernooien: een singletoernooi, een teamevent en een koppeltoernooi”, zo staat te lezen op de website van de Nederlandse Darts Bond. “In het singletoernooi worden de deelnemers ingedeeld in vier poules van vier waarbij de beste twee doorgaan naar de kwartfinales. De winnaars van het heren- en het dames singletoernooi ontvangen een Winmau World Masters Ticket.”

Klik hier voor de einduitslagen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.