nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

nieuwjaarsreceptie sv delden positieve ontwikkelingen bij de jeugd

Terug

Nieuwjaarsreceptie SV Delden: ‘Positieve ontwikkelingen bij de jeugd’

Op donderdagavond 8 januari heeft SV Delden haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. De aanwezige leden kregen van voorzitter Hans van Laarhoven een enthousiaste en positief gestemde speech te horen.

In zijn terugblik op 2014 benoemde de voorzitter vooral de positieve ontwikkelingen bij de jeugd, zoals de gestage groei van het aantal leden en de sportieve successen van verschillende teams. Dit zowel bij de jongere als bij de oudere jeugd. Bovendien klopten ook vorig jaar weer diverse jeugdspelers nadrukkelijk op de deur van het eerste elftal en het dameselftal. “Het zijn vooral deze ontwikkelingen die 2015 tot een veelbelovend jaar maken, met zonder twijfel tal van interessante sportieve uitdagingen.”

Hoewel de opkomst lager was dan gehoopt, kon van Laarhoven meerdere keren rekenen op instemmend applaus van de leden die wel op de receptie waren afgekomen. Ook aan zijn oproep, tot slot van zijn speech, om een financiële bijdrage te leveren aan een rolstoelbus voor het Rode Kruis Hof van Twente, werd door de aanwezige leden massaal gehoor gegeven.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.