nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

perfecte competitiestart voor dames volleybalvereniging devoc

Terug

Perfecte competitiestart voor dames volleybalvereniging Devoc

Ook voor de dames van volleybalvereniging Devoc uit Delden is de nieuwe competitie weer begonnen. De ploeg, die uitkomt in de Tweede Klasse C, heeft in de zomerstop de nodige veranderingen ondergaan en dat lijkt in de competitie voorlopig goed uit te pakken. In de eerste twee duels behaalden de dames een perfecte score. Zowel Rosstars DS3 als Twente-Sparta DS2 werden met 4-0 verslagen. Devoc staat na de tweede competitieronde dan ook bovenaan op de ranglijst met 10 punten.

Rosstars DS3 - Devoc DS 1 - Vrijdag 21 september

Vorige week vrijdag ging voor de dames de competitie van start met een uitduel tegen Rosstars DS3. In sporthal De Rossweide hadden de Deldenaren het eigenlijk alleen in de eerste set lastig. Deze werd wel gewonnen met 23-25. Hierna bleek het verzet van de thuisploeg gebroken. De tweede set werd gewonnen met 17-25 en in de derde set pakte Rosstars slechts 15 punten. Ook in de vierde en laatste set bleek Devoc oppermachtig. Deze ging met 12-25 naar de ploeg uit Delden.

Devoc DS1 - Twente-Sparta DS 2 - Vrijdag 28 september

Afgelopen vrijdag stond voor de dames de eerste thuiswedstrijd in sporthal De Reiger op het programma. De tegenstander luisterde naar de naam Twente-Sparta. Het zou voor de Deldenaren opnieuw een succesvolle avond worden waarin de bezoekers met een kansloze 4-0 nederlaag naar huis werden gestuurd. In de eerste set speelden de dames goed en namen al snel een flinke voorsprong. Twente-Sparta kon slechts af en toe iets terug doen maar verder dan 10 punten kwamen ze niet. Ook in de overige sets was de thuisploeg heer en meester (25-13, 25,15 en 25,14) en kon het duel zo ontspannen tot een goed einde brengen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.