nu 19°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

prima debuut voor 35plussers sv delden

Terug

​Prima debuut voor 35-plussers SV Delden

Vrijdag 14 september speelde SV Delden 35+1, het eerste zevental der 35-plussers bij SV Delden, haar eerste wedstrijden. De 'oude heren' onder leiding van Arjan Laarhuis en Bert Morsink beleefden een prima debuut.

"Op Sportpark De Koerbelt in Rijssen werden in toernooi-vorm gespeeld tegen achtereenvolgens Excelsior'31 35+1, Rood Zwart 35+1 en Twenthe 35+1: alledrie pittige tegenstanders met spelers met jarenlange ervaring en vaak ook met meer dan gemiddelde technische bagage. De 35-plussers van SV Delden, zelf ook niet van gisteren, bleken dit niveau prima aan te kunnen. Tegen Excelsior en Twenthe werd knap gelijkgespeeld: 1-1 en 0-0. Alleen tegen het ervaren zevental van Rood Zwart moesten de blauw-gelen het duidelijk afleggen, hoewel de schade uiteindelijk nog beperkt bleef tot 1-3."

"Al met al een uitstekend debuut van het jongste en tevens het oudste team van SV Delden, een debuut dat zeker smaakt naar meer. Dit najaar zullen de 35-plussers nog drie maal in actie komen. Over twee weken is het om de hoek bij Rood Zwart, twee weken later is het bij VV Twenthe in Goor en op vrijdag 4 november is SV Delden zelf de gastheer van de 7-tegen-7-competitie."

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.