nu 12°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rangen en standen deldens amateurvoetbal 27

Terug

Rangen en standen Deldens amateurvoetbal

Docent Nederlands Rik Leushuis van het Twickel College in Delden is één van de tien genomineerden voor de titel ‘Leraar van het Jaar 2014’ in de categorie Voortgezet Onderwijs. Leraren konden tot en met 11 april aangemeld worden voor de verkiezing, wat vele honderden nominaties opleverde. Na de eerste juryronde zijn er 37 genomineerden overgebleven: tien genomineerden voor het basisonderwijs, tien voor het voortgezet onderwijs, acht voor het middelbaar beroepsonderwijs en negen voor het speciaal onderwijs.

De genomineerden gaan verder naar de tweede juryronde. Zij maken een korte video om hun bijzondere kwaliteiten te laten zien. Bovendien schrijven ze een motivatie hoe zij hun ambassadeursrol willen gaan vervullen, mochten zij winnen. Leerlingen en collega’s kunnen ook collages en andere beeldende uitingen aanleveren om hun leraar te promoten. Op basis van deze video’s, motivaties en eventueel andere materialen kiest de beroepsjury drie genomineerden per onderwijssector. Deze twaalf genomineerden worden vervolgens beoordeeld op hun kwaliteiten door de vakjury. Op zaterdag 4 oktober is de bekendmaking van de winnaars tijdens een feestelijk evenement.

De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie, dat jaarlijks leerlingen, ouders, schoolleiders en leraren oproept hun favoriete leraar op te geven. “De verkiezing draagt bij aan een positief imago en het bespreekbaar maken van kwaliteit in de beroepsgroep en is onderdeel van de activiteiten in het kader van de Dag van de Leraar.” Meer informatie vindt u op www.dagvandeleraar.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.